Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2012 23:12 - Ана Годбърсън - Живот на върха
Автор: mese4inkata Категория: Други   
Прочетен: 1387 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2018 11:37


image
Лукс

Красавиците Елизабет и Даяна Холанд управляват социалния живот в Манхатън. Или поне така изглежда. Скоро сестрите откриват, че положението им на върха в нюйоркското общество съвсем не е сигурно и бъдещето им е заложено на карта.

Елизабет трябва да избира между дълга към семейството и истинската любов. Момичето, чийто бляскав живот пълни клюкарските колонки на вестниците внезапно изчезва, погълнато от ледените води на Ийст Ривър. Цял Ню Йорк скърби за прелестната девойка. Едни се чудят дали животът по върховете не е изисквал твърде много от нея, или пък някой е имал интерес най-известната дъщеря в Манхатън просто да бъде заличена.

В свят на охолство и лъжи, където външният вид е по-важен от всичко, а прекрачването на социалните норми означава да бъдеш отритнат и забравен, пет момичета водят опасен и скандален живот. Вълнуващото пътешествие в годините на невинността е всичко друго, но не и невинно...

image

Клюки

Слуховете за трагичната смърт на Елизабет Холанд – най-популярната девойката във висшето общество на Манхатън – продължават с пълна сила. Всички погледи са вперени в най-близките ѝ хора: сестра ѝ – Даяна, която сега е единствената надежда за спасение на разореното семейство; Хенри Скунмейкър – най-желаният ерген в Ню Йорк и годеник на Елизабет; изкусителната Пенелопи Хейс, която се подготвя да заграби всичко, което приятелката й Елизабет е оставила след себе си, включително Хенри; Лина Брод, бившата прислужница на Елизабет, която открива, че в свят, където парите и потеклото са изключително важни, слуховете са най-новата валута.

Клюките превръщат стари приятели в противници и заплашват мнозина от висшето нюйоркско общество да разбият бъдещето си заради позорно минало.

След „Лукс“ във втората книга от поредицата „Живот на върха“ „Клюки“ нищо не е по-опасно от един скандал и по-ценно от добре пазена тайна...

image

Завист

Два месеца след драматичното завръщане на Елизабет Холанд цял Манхатън с нетърпение очаква тя да заеме мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Много неща обаче са се променили и нищо в дома на семейство Холанд не е такова, каквото изглежда.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната двойка в града. Младата дама има бляскав пръстен на ръката си, но бракът им е истински фарс, защото в основата му е грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. Сестрата на Елизабет от своя страна се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва, където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха“ най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни...

image

Блясък

Лято в Манхатън... Елизабет все още се вълнува от ролята си на младоженка, а сестра ѝ Даяна пътешества и търси приключения в чужбина. На бял свят излизат изненадващи детайли за минали събития и сестрите Холанд започват да се чудят каква цена ще трябва да платят за бляскавия си живот.

В живота на Каролина Брод, най-новата любимка на Манхатън, също нахлуват сенки от миналото, които заплашват бъдещето й.

Пенелопи Скунмейкър отново е обсебена от манията да стане кралица на Манхатън. Дали това няма да засенчи семейния живот с така жадувания мъж? В стремежа си пък да избяга от своя брак без любов, Хенри Скунмейкър отива на война, за да открие, че понякога да се бориш за любовта си може да се окаже изгубена кауза.

В драматичната развръзка на хитовата поредица „Живот на върха“ най-ярките представители на бляскавото нюйоркско общество продължават да преследват мечтите си и да предизвикват съдбата. И докато всички с интерес наблюдават какво се случва с богатите и известните в Манхатън, един въпрос продължава да търси отговор: дали звездата им ще угасне, или ще засвети още по-ярко?



Тагове:   anna godbersen,   luxe series,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mese4inkata
Категория: Други
Прочетен: 1177998
Постинги: 598
Коментари: 54
Гласове: 16612
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930