Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 16:26 - Есента дойде
Автор: mese4inkata Категория: Други   
Прочетен: 1034 Коментари: 0 Гласове:
2



image

Тази година есента дойде някак изведнъж. По нашите географски ширини септември е мек и топъл и е част от лятото, а есента обикновено я усещаме чак през октомври. Обичам месец септември :) Не е нито топло, нито студено, направо е идеално. А цветовете на природата са страшно красиви - има зелено, червено, жълто и кафяво. Идеалната комбинация за красива есен.

По случай началото на новия сезон, който както казах, тази година дойде изненадващо с началото на първия месец с буквата "р" в името (според народните предания това означава, че времето започва да застудява), реших да започна да правя упражнения. Доброволно. Това си е направо за отбелязване, защото винаги съм била малко мързелива в това отношение и изобщо не обичах часовете по физическо в училище. Та днес направих първите си упражнения по пилатес :) Да си призная, Youtube инструктурката направо ми взе здравето! Но за сметка на това пък се чувствам супер тонизирана в момента. Не успях да направя всички упражнения в краткото видео, с което реших да започна, но с времето ще придобия издържливостта да издържа по-голяма физическа натовареност. Все пак все отнякъде се започва и човек се науча да прави всичко, особено когато е с желание :)  

Инструкторката (фейсбук страница) всъщност е започнала канала си в Youtube на доброволни начала (както всъщност са започнали повечето канали за фитнес, пилатес, козметика, коса, мода) и в момента печели по шестцифрена сума годишно от него! И това ако не е да работиш това, което ти доставя удоволствие... Пилатесът и кардиото са двата начина за най-интензивно отслабване и в същото време тонизиране на организма. Ако се чудите дали да правите подобни упражнения вкъщи, изобщо не му мислете и започвайте. Само от една тренировка се чувствам по-добре и препоръчвам с две ръце и два крака тези тренировки. Дано и на ва ви допаднат толкова, колкото на мен.

image


Тагове:   есен,   кардио,   ПИЛАТЕС,   blogilates,   cassey ho,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mese4inkata
Категория: Други
Прочетен: 1178617
Постинги: 598
Коментари: 54
Гласове: 16618
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930