Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 17:58 - Лора Флоран - Шоколадово докосване
Автор: mese4inkata Категория: Други   
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2018 11:23


Кръгозор продължават да издават книгите от шоколадовата поредица на Лора Флоран, макар и с несъобразяване с реда на издаване на оригиналите. След Крадецът на шоколад по книжарниците вече е Шоколадово докосване. Главните герои са свързани с Крадецът - героинята е Джейми, сестра на Кейд, а героят Доминик е един от главните конкуренти на Силвен.

Надявам се от издателството да не пропуснат и двете книги между вече издадените на български. Това са Шоколадовата целувка и Шоколадовата роза, както и последните две - Шоколадовото сърце и Шоколадовото изкушение. От тези неиздадени при нас книги, Шоколадовото сърце е абсолютният ми фаворит, следван от Шоколадовата роза. Има и една новела, която е продължение на историята на Люк и Самър - Shadowed Heart, която ще е хубаво да включат в изданието на Шоколадовото сърце, за да е пълна поредицата.

И така, ето повече инфо за Шоколадово докосване:

Издател: Кръгозор

Година: 2015г.

Страници: 284 стр.

Корица: мека

Език: български

Цена: 14 лв.

image

Шоколадът

Доминик Ришар познава шоколада – от острия сепващ вкус на лайма и карамела до най-комплексните и фини нюанси на жасмин, лимон, мащерка и кайенски пипер.

Той е единственият мъж, способен да прелъсти женския език.

И знае как да развълнува една жена.

Но тази свита американка с лунички, която седи в салона му и спокойно дегустира изключителното му производство, е нещо различно. Тя сякаш не може да се насити – поглъща на бавни, малки хапки всичко, което той е приготвил... сякаш поглъща него. Дом е завладян от нея, но се бои да не стане агресивен в страстта си, също като баща си. Разкъсван е от любопитство дали тя би се насладила на нещо повече от шоколада му. Може би... на него самия?

Докосването

Джейми Кори със сигурност не е първата жена, привлечена от този смугъл съблазнителен опасен тип. Тя идва ден след ден в луксозната шоколатерия на Дом в Париж и търси наслада в неговия шоколад. Преживяла е брутално нападение и сега се надява декадентските творения на прочутия французин да изцелят душата и тялото й. Но съзнава, че самият мъж, създал тези шоколадови изкушения, е недостижим за нея.

До мига, в който той я докосва...

Неговият шоколад – тъмен, предизвикателен, интензивен – ги събира.

Нейният апетит за него – ненаситен и заразителен – води до пристрастяване.

Чувствена, изпълнена с любов и сладост история, която докосва сърцето, душата и... небцето.



Тагове:   шоколад,   Лора Флоран,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mese4inkata
Категория: Други
Прочетен: 1178369
Постинги: 598
Коментари: 54
Гласове: 16617
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930