Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2015 14:42 - На чаша чай с Миранда Кер
Автор: mese4inkata Категория: Други   
Прочетен: 2737 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.03.2015 21:23


image

Бивши или настоящи, ангелите на Victoria"s Secret (VS) са сред най-търсените за рекламни лица на различни марки. Най-нестандартната от тях е английския производител на луксозен порцелан за чай Royal Albert. Сигурно и друг път сте чували това име - моята първа асоциация с него е Royal Albert Hall, където се провеждат много концерти и представления, често посещавани и от представители на кралското семейство.

Преди известно време видях някакви снимки на австралийския модел Миранда Кер, вече бивш ангел на VS, на които държи в ръка различни красиви чаши. Намерих сайта на производителя на чашите и бях силно впечатлена. Все още не мога да се разбера със себе си кое от двете ме впечатли повече - красивите им продукти или цените им. Колекцията на Миранда Кер е наистина много красива и изящна. В нея има чаши за чай, чайници, чинии, плато, подноси за торта, подноси за къпкейкове и сладки хапки и др. По снимките не си личи точно с каква големина са, затова ето едно видео зад кадър от промоционалната фотосесия с Миранда, за да добиете представа как изглеждат в действителност (ето и още едно по-дълго). Всеки продукт е в луксозна кутия, която също е много красива. Любимото цвете на Миранда е божурът, затова на продуктите от колекцията й има рисунки на божури, както и пеперуди. Това е една много женствена и луксозна колекция порцелан за чаено парти, която със сигурност не е за всеки, както се вижда от страховитите й цени. За пример - малкият комплект от чаена чаша с чинийка струва 25 паунда. Колекцията е съставена от четири теми - Blessings, Devotion, Gratitude и Joy, а комплектите от тях са обединени в темата Friendship.

В четирите тематични колекции има малко на брой продукти, но сигурно ще разширят още асортимента, защото във видеата горе Миранда казва, че работят по други проекти. Освен това всички са в различен цвят - Blessings е в зелено, Devotion е в синьо, Gratitude е в  бяло, а Joy е в жълто. Friendship е предимно в бяло, с изключение на комплектите, в които има от всички вече изброени цветове.

Започвам с Blessings.

image

image

image

image

Следва Devotion.

image

image

Следва Gratitude.

image

image

image

Ето и Joy.

image

image




image

И накрая - Friendship.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Всички снимки дотук са от сайта на Royal Albert UK.

Малко промоционални снимки на колекцията:

image

image

image

image

image

image




Тагове:   порцелан,   Miranda Kerr,   royal albert uk,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mese4inkata
Категория: Други
Прочетен: 1178604
Постинги: 598
Коментари: 54
Гласове: 16618
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930