Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2018 10:43 - Нора Робъртс – Станисласки #5
Автор: mese4inkata Категория: Други   
Прочетен: 253 Коментари: 0 Гласове:
1



Вижда му се краят на поредицата... Остана само последната, шеста книга.

 

ISBN: 9789542825937

Година: 2018г.

Страници: 208 стр.

Корица: мека

Цветност: черно/бяла

Цена: 12 лв

 

Анотация от сайта на Хермес:

Петата книга от поредицата „Станисласки“ на бестселъровата авторка Нора Робъртс поднася нова порция романтика, страст и поредица (не)спазени обещания!

Фреди Кимбъл е отгледана в любящо семейство, заобиколена от лукс и неограничени възможности. Но нещо винаги е липсвало в живота ѝ – любовта на приятеля ѝ от детството Никълъс. Отчаяно влюбена в Ник, откакто е била на петнайсет, Фреди пристига в Ню Йорк, въоръжена с подробен план как да спечели сърцето му. Нищо не може да се обърка! Тя няма да спре пред нищо, за да постигне мечтата си за съвършен живот.

Ник е музикант, току-що стъпил по пътя към славата. Животът му е подреден, а кариерата – изключително обещаваща. Въпреки това той никога не може да забрави онова изоставено от съдбата момче, скитало по улиците на големия град в компанията на най-страшните криминални банди. Момчето, което е бил, преди да бъде върнат към живота от безграничната обич на осиновилото го семейство. Когато среща отново Фреди след години раздяла, той не може да познае момичето, събуждало у него братски чувства в детството. Сега чувствата му са много различни от тези на по-голям брат, но може ли той да загърби различията между него и старата му приятелка? Двамата са въвлечени в ураган от емоции. Дали очакването е към края си?

 

Анотация от сайта на Сиела:

Безутешната романтичка Нора Робъртс за пореден път ще зарадва своите фенове у нас с нова книга на български – романа „Единствена моя любов“, който е предпоследната книга от сагата „Станисласки“. След като ни запозна с хладнокръвната Наташа и талантливия Спенс в „Наташа“, с израсналата в разкош и великолепие Сидни Хейуърд и провокативния Михаил Станисласки в „Нежно откритие“, а след тях и с морския вълк Закари Мълдун и дългокраката красавица Рейчъл Станисласки от „Съдружник по неволя“, и с авторката на сапунени опери Бес Макний, която опитният полицай Алекс Станисласки закопча погрешка на страниците на „Дръзко ченге“, дойде време Нора Робъртс да престави на българската публика още двама герои, свързани с фамилия Станисласки.Федерика Кимбъл е млада, красива и разумна жена, която знае какво иска от живота. В дневния й ред фигурират три основни цели: да си намери идеалната квартира, да преуспее на професионалното поприще, което сама си е избрала, и да спечели мъжа, когото желае. Тя е чакала цял живот мига, в който ще порасне и ще подреди приоритетите си според тези три опорни точки и сега този момент настъпва. Поела по пътя на успеха, къдрокосата Фреди пристига в Ню Йорк, където се среща с добре познати лица като Зак Мълдун. Именно брат му – зеленоокият Никълъс Лебек, е момчето, за което Фреди мечтае от дете. Ник вече е загърбил бунтарската си младост, прекарана в компанията на улични банди и редица проблеми. Сега той е обещаващ млад композитор, на когото нещичко не му достига, за да създаде своя шедьовър. Дали това не е професионалният опит на умел либретист, какъвто е Федерика Кимбъл?Докато творят заедно, въвлечени в ураган от емоции и страст, героите на Нора Робъртс ще се изправят пред ред изпитания, за които не са си и помисляли! Шеметна буря от чувства, които не могат да бъдат обуздани, ще се завихри между Фреди и Ник, докато той се влюбва безвъзвратно в нея така, както тя е влюбена от години в него. Очакването е към края си... но всичко това е само началото.

image


Тагове:   Нора Робъртс,   nora roberts,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mese4inkata
Категория: Други
Прочетен: 1182029
Постинги: 599
Коментари: 54
Гласове: 16644
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930